Fehérvár Hero
Fehérvár Hero játék

Fehérvár Hero Applikáció Játék – Játékleírás

avagy: Hogyan játssz, hogy Te lehess a nyertes?

Fehérvár Hero bagoly

Hogyan tudok részt venni a játékban?

Töltsd le a Fehérvár Hero applikációt az Apple Store, vagy a Google Play áruházból, és regisztrálj: lépj be az appba, fogadd el a részvételi feltételeket és alakítsd ki a profilod! Lépj be minden nap az appba, és hajtsd végre az aznapi hőstettet!

Regisztráltam, de nem kaptam megerősítő e-mailt, hogyan tudok belépni?

A leggyorsabb módja a regisztrációnak és belépésnek, ha valamelyik népszerű platformot használod a belépéshez (Facebook, Google, Apple ID). Ha viszont a regisztrációs utat választod, akkor a rendszer küldd Neked egy jelentkezést megerősítő e-mailt, amelyet néhány levelező levélszemét-nek azonosít. Ha nem találod a beérkezett üzenetek mappában a megerősítő levelet, akkor kérjük ellenőrizd a spam (vagy levélszemét) mappát!

Milyen hőstettekre számíthatok?

A legkülönfélébbekre. A Himaláját nem kell megmásznod, de esetenként lehet, hogy új dolgokat kell kipróbálnod, megismerned. Olyan kihívások elé állítunk, amelyeket bárki el tud végezni, bár néha lehet, hogy ki kell lépned a komfortzónádból. A kérdés: mennyire vagy bevállalós?

Hogyan kapom meg az elvégzendő hőstettet?

A játék időtartama alatt minden reggel 7 órakor kapsz egy üzenetet az applikáción keresztül (fontos, hogy engedélyezd az értesítéseket), amely tartalmazza a napi hőstett leírását, a sikeres teljesítésért kapható pontszámot és a feladat elvégzésének igazolási módját. A napi hőstettet aznap 24.00 óráig kell elvégezned és igazolnod az appon keresztül, másnap erre már nem lesz lehetőséged. Ne feledd, minden nap egy új kihívás!

Hogyan igazolom, hogy elvégeztem az aznapi hőstettet?

A játékban háromféle igazolási mód lehetséges:

 1. fotót, videót kell feltölteni a hőstett végrehajtásáról,
 2. be kell jelentkezni a helyszínről (QR kód vagy lokáció elküldéssel)
 3. önigazolás, amikor Te magad (és a lelkiismereted) nyomod meg a gombot, hogy elvégezted a kihívást.

Egy hőstettet csak egyféleképpen tudsz igazolni. Minden hőstett leírása tartalmazni fogja az igazolás módját.

Hogyan kapok pontokat?

Ha az adott kihívást sikeresen teljesítetted, automatikusan megkapod a feladathoz rendelt pontszámot, amely jóvá is íródik a profilodban. Ezt minden nap ellenőrizheted, sőt, másokét is, így mindig pontosan tudni fogod, melyik játékos hogy áll a versenyben.

Hol látom a pontjaimat és a ranglistát?

Fehérvár Hero ranglista

A profiloldaladon. Itt láthatod azokat az adatokat is, amelyekkel regisztráltál: neved, beceneved, feltöltött profilképed. Itt ellenőrizheted a játékkal kapcsolatban az összegyűjtött pontszámaid, az elért szintedet, teljesített hőstetteid.

Itt nyomon tudod követni a játék aktuális állását: a hősjelöltek pontszámait, hőstetteit, látod az aktuális ranglistát, és a kedvenceidet. A beállítások ikon használatával a profilbeállításokat tudod módosítani.

A szuperhősöknek van fedőneve. Nekem is lehet?

A profiloldalon a beállításoknál kattintsd be a becenév megjelenítése opciót, így valós neved rejtve marad, és csak a megadott beceneved fog látszani.

Látom a többi játékos hőstettét is?

Persze! Túl azon, hogy ellenőrizheted a játék aktuális ranglistáját, a játékosok kihívásmegoldásait is megnézheted. A számodra legszimpatikusabb megoldásokat pedig lájkolhatod a „hőstettek” falon. Így magad is kiválaszthatod a kedvenceidet, vagy megdicsérhetsz akár egy ismeretlen hősjelöltet is.

Minden hőstett ugyanannyi pontot ér?

Dehogy! Akkor nem lenne verseny! Ha sikeresen elvégeztél egy kihívást, akkor az adott feladathoz rendelt igazolási mód alapján kapod a pontokat.

A kihívások pontozása:

fotó vagy videó feltöltés 100 pont
eseményen való részvétel (lokációs bejelentkezés/QR kód) 80 pont
önigazolásos hőstett elvégzése 40 pont

Miért gyűjtsem a pontokat?

A játékban a megszerzett pontok alapján szinteket lehet elérni. Ha teljesítesz egy szintet, nyereményben részesülsz, és esélyed lesz arra, hogy Te legyél Fehérvár Hőse.

Milyen szintek vannak, mik a nyeremények és hol vehetem át őket?

A játékban az alábbi szinteket és garantált nyereményeket lehet elérni:

Pontszám Szint Nyeremény
300 pont után Mujkó Hero tetkó matrica
500 pont után Kati néni Hero kitűző
1000 pont után Varkocs vezér Hero pajzsos arcmaszk
2000 pont után Szent László Hero logós póló
3000 pont után István király kulturális vagy sportélmény belépő (4 fő részére)

Szintekhez tartozó nyeremények átvétele:

Az App értesítést küld, ha elértél egy szintet. A nyereményedet a Fehérvári Ajándékboltban (8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2-4., Tourinform iroda mellett) tudod átvenni.

Nyeremény átvételének ideje: adott héten elért pontszámhoz tartozó nyereményedet a következő hét kedden 9.00–18.00 vagy szombaton 9.00–13.00-ig tudod átvenni személyesen az Ajándékboltban.

Átvételkor fel kell mutatnod a saját mobil eszközödön telepített applikációt és a nyereményről szóló applikációs értesítést. Cserébe megkapod a nyereményed, átvételi elismervény aláírásával. Az ÁSZF-ben részletesen olvashatsz erről.  

Az első 3 legtöbb pontot gyűjtő játékos értékes nyereményeket nyer.

Fehérvár Hero nyeremények

Érdemes teljesíteni a kihívásokat, mert az első 3 legtöbb pontot gyűjtő játékos értékes nyereményeket kap.                          

 • 1. helyezett: a legmagasabb pontszámot elért játékos, aki egyben megkapja a „Fehérvár Hero, a mindennapok hőse” név viselésének jogát.
  Nyereménye: kényeztető székesfehérvári élménycsomag 70.000 Ft értékben (gasztro-, kulturális-, sport-, revitalizációs csomag)
 • 2. helyezett: a második legmagasabb pontszámot elért játékos.
  Nyereménye: kényeztető székesfehérvári élménycsomag 50.000 Ft értékben (gasztro-, kulturális-, sport-, revitalizációs csomag)
 • 3. helyezett: a harmadik legmagasabb pontszámot elért játékos 
  Nyereménye: kényeztető székesfehérvári élménycsomag (gasztro-, kulturális-, sport-, revitalizációs csomag) 40.000 Ft értékben

Az első 3 helyezett a nyereményét hőshöz méltó módon, ünnepélyes keretek közt dr. Cser-Palkovics András polgármestertől vehetik át, a székesfehérvári Városháza épületében.

Mi történik holtverseny esetén?

Holtverseny esetén az élen álló, azonos pontszámmal rendelkező játékosok mindegyike értékes nyereményben részesül, az első három helyezettről pedig sorsolással döntenek majd.

Mi történik, ha nem végzem el az aznapi hőstettet?

Egyrészt nem kapsz pontot, másrészt csökkennek az esélyeid, hogy Te legyél Fehérvár Hőse.

Meddig tart a játék?

2020. október 12. napjának 00:00:01 órájától 2020. december 10. napjának 23:59:59 órájáig tart.

Fontos, hogy tudd!

Ha a hőstettedet elfogadjuk, megkapod az alábbi értesítést: Gratulálunk, mai hőstettedet elfogadtuk!

Amennyiben a feladatmegoldásod az ellenőrzés során problémába ütközik, a megoldásod mindaddig inaktív státuszba kerül, amíg az adminok nem ellenőrzik azt. Ha a megoldásod etikai/erkölcsi/jó ízlést sértő problémába ütközik, vagy nem a kiírásnak megfelelően végezted el a hőstettet, megoldásod elutasított státuszba kerül, és az aznapi megoldásért nem kapsz pontokat. A játékot folytathatod, de a 2. problémás megoldásod után Figyelmeztetésben részesülsz. A 3. problémás megoldásod után kitiltásra kerülsz a játékból.

+1 ❤

Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a rohanó világunkban, ahol a rengeteg napi teendőd, család, iskola, munka mellett is szánsz egy kis időt arra, hogy új dolgokat ismerj meg, vagy próbálj ki, még ha azt reggel épp a hátad közepére sem kívánod. A játék színtere szeretett városunk, Székesfehérvár. A hősei pedig az itt élő emberek. Te. Köszönjük, hogy velünk játszol!

A nyeremények készpénzre nem válthatóak. A nyertesek nevét az applikációban közöljük a kapcsolódó nyereményekkel és azok átvételi helyével, módjával együtt. Bővebb információ: ÁSZF.

Az 1-3. helyezett Résztvevők nyereményüket Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzati Hivatalában vehetik át, egy előre meghatározott időpontban, melyről a nyertesek az applikációban megadott elérhetőségeiken értesítést kapnak. A nyertes Résztvevők az értesítés kézhezvételétől számított 5 (öt) naptári napon belül kötelesek az üzenetben megjelölt elérhetőségen Szervezővel felvenni a kapcsolatot a nyeremény átvételének körélményeiről történő egyeztetés érdekében. Szervező nem vállalja a felelősséget a Résztvevő hibás adatszolgáltatásából eredő elmaradásokért, károkért. Amennyiben bármelyik nyertes nem jelentkezik 5 napon belül, akkor ezt követően – ellenkező megállapodás hiányában – nyertes nyereményre való jogosultsága megszűnik, és a Szervező az első tartaléknyertest (a következő legmagasabb pontszámmal rendelkező Résztvevő) értesíti.